Начало
 
 


Знам, че за никого от вас, те не са нещо неизвестно. Всеки е слушал много за тях. Като преминем през филмите и стигнем до книгите. За съжаление, в България няма много книги за вампири, а и малка част от филмите се превеждат, но все пак достатъчно. Всеки от нас прави своя ясна характеристика на вампирите и държи на нея. Пример: Спят ли вампирите в ковчези? Много фенове твърдят, че не, и им се струва смешно, а други настояват, че ковчега е неразделна част от вампира. Макар и измислени, вампирите имат своето място в ума ни, разбуждат въображението ни и занимават мислите ни. На български има малко, но качествени вампирски сайтове, които не са за пропускане. Но няма нито един сайт, посветен на вампирското кино. Затова реших да направя такъв. Тук ще намерите интересна информация за по-известните вампирски филми, излизали на български език. Надявам се, че ще ви хареса.

Както вече споменах, трудно е да намерите и вампирски произведения, затова реших да включа такива в сайта си. Всеки, който иска да види и своето тук, моля да ми пише на e-mail: . Ще публикувам всички хубави разкази, стихотворения и каквото още ви хрумне. След неколкомесечното съществуване на сайта реших, че информацията за филми и творби не е достатъчна, затова вече ще има и за комикси.

За форумджиите - можете да заповядате във форума на сайта. В него ще имате възможност да обсъждате вампирите с всякакви подробности...

След всичко това, ви пожелавам приятно разглеждане на сайта. Надявам се, че ще ви хареса

Създател: vampire_girl
Уебмастър: Maniak